Sort by:
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
3982 ccm
Коњски сили
511 КС
Забрзување 0-100 km/h
5.3 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
11.7 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
3982 ccm
Коњски сили
634 КС
Забрзување 0-100 km/h
4.2 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
12.7 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
3982 ccm
Коњски сили
579 КС
Забрзување 0-100 km/h
4.9 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
13,9 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2925 ccm
Коњски сили
286 КС
Забрзување 0-100 km/h
7 s
Највисока брзина
227 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2925 ccm
Коњски сили
330 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.3 s
Највисока брзина
238 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.7 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
2999 ccm
Коњски сили
389 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.2 s
Највисока брзина
246 km/h
Потрошувачка просек WLTP
10.1 L