ШТО НУДАТ АВТОМОБИЛСКИТЕ МАРКИ

ШТО Е АВТОСАЛОН.МК?

Сите модели на едно место

Сите модели од сите марки што се присутни на македонскиот пазар.

Барања по сите критериуми

Најдете го моделот што најмногу Ви одговара, според цена, класа, големина, багажник, моќност, мотор, потрошувачка, опрема.

Споредба до 3 модели

Одберете три модели во потесен избор и споредете ги според сите параметри, јасно и прегледно, во три колони една до друга.

Секогаш во тек

Вести за нови модели на македонскиот пазар, светски премиери, тестови, споредби.

Изберете до 3 модели и споредете ги

Моделите за споредба можете да ги додадете директно од листата со резултатите од пребарувањето, со кликнување на „Додај за споредба“ или од деталниот преглед на моделот исто со кликнување на полето „Додај за споредба“.

Точност на податоците за цените

Податоците за цените наведени на Автосалон.мк се преземени од онлајн-ценовниците од вебстраниците на автомобилските марки во Македонија. Автосалон.мк не презема одговорност за грешки при внесување и за меѓувремени промени на цени.

Време

Автосалон.мк Ви заштедува време, затоа што целата понуда од нови автомобили ја имате на едно место.

Целосен опис

Најцелосни информации за сите нови модели на автомобили на македонскиот пазар.

Функционалност

Единствените и многубројни функции на Автосалон.мк Ви овозможуваат директна споредба на моделите, пребарување по секаква основа итн.

ВО СОРАБОТКА СО ПОРТАЛОТ АУТОМЕДИА.МК

Тестовите на нови автомобили, вестите за почетокот на продажбата на новите модели и уште бројни содржини на Автосалон.мк се објавуваат во соработка со нашиот партнер Аутомедиа.мк, водечки портал за автомобилизам во Македонија.

Хостирано на