Sort by:
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
143 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.1 s
Највисока брзина
166 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.9 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
143 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.1 s
Највисока брзина
166 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.9 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
114 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.7 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.8 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
114 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.7 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.8 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
114 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.7 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.8 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
114 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.7 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.8 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
213 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,0 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,3 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,0 s
Највисока брзина
170 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,8 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
163 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,6 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7,1-7,5 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1332 ccm
Коњски сили
158 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.9 s
Највисока брзина
198 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.9 L