Sort by:
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
2999 ccm
Коњски сили
510 КС
Забрзување 0-100 km/h
5,1 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
0.8 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
3982 ccm
Коњски сили
579 КС
Забрзување 0-100 km/h
4.9 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
13,9 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
3982 ccm
Коњски сили
526 КС
Забрзување 0-100 km/h
4.8 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
10.3 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
5980 ccm
Коњски сили
612 КС
Забрзување 0-100 km/h
4.5 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
13,2 L