Sort by:
  • Марка: Honda
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1993 ccm
Коњски сили
184 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.9 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.1 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1993 ccm
Коњски сили
184 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,9 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,0 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1993 ccm
Коњски сили
184 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,9 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,0 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1993 ccm
Коњски сили
184 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,8 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4,7 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.6 s
Највисока брзина
170 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.6 s
Највисока брзина
170 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.6 s
Највисока брзина
170 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
109 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.9 s
Највисока брзина
173 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.5 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1993 ccm
Коњски сили
184 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.6 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.6 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1993 ccm
Коњски сили
184 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.6 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.6 L
  • 1
  • 2
Хостирано на