Подреди по:
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
230 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,3 s
Највисока брзина
193 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,6 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.0 s
Највисока брзина
201 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.1 L
33.300€
Акциска 32.300€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.0 s
Највисока брзина
201 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.1 L
37.900€
Акциска 36.900€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,8 s
Највисока брзина
201 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,6 L
31.300€
Акциска 30.300€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,8 s
Највисока брзина
201 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,6 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2393 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
13.2 s
Највисока брзина
170 km/h
Потрошувачка просек WLTP
9.2 L
43.990€
Акциска 39.500€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
175 КС
Забрзување 0-100 km/h
11 s
Највисока брзина
190 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.6 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
2487 ccm
Коњски сили
222 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.1 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.6 L
39.490€
Промо 33.790€
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
184 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.2 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
100 КС
Забрзување 0-100 km/h
12.5 s
Највисока брзина
170 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4,0-4,3 L