Sort by:
Редовна 33.990€
Промо 32.490€
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1477 ccm
Коњски сили
190 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,9 s
Потрошувачка просек WLTP
6,8 L
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
172 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.6 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.8 L