Geely Coolray 1.5 TD GF+

Гориво Бензин
Погон Напред
Менувач Автоматски со двојна спојка
Број на степени 7 ст.
Работна зафатнина 1499 ccm
Број на цилиндри 4 цил.
Моќност 128 kW (172 КС) / 5500 min-1
Вртежен момент 290 Nm при 2000-3500 min-1
Должина 4380 mm
Ширина 1810 mm
Висина 1615 mm
Растојание меѓу оски 2600 mm
Багажник 330 L
Каросерија СУВ
Број на врати 5
Класа Компакт (пр Golf)
Број на седишта 5
Димензија на гуми 18
Забрзување 0-100 km/h 7.6 s
Највисока брзина 200 km/h
Потрошувачка просек WLTP 5.8 L
Емисија СО2 WLTP 145 g
Резервоар 45L
Сериска опременост
 • Греење на ветробран
 • Автоматско вклучување светла
 • Амбиентално осветлување
 • Багажник со самостојно отворање
 • Безжично полнење телефон
 • Воздушни перници – странични – напред
 • Воздушни перници за возач и совозач
 • Воздушни перници за глава - напред и назад
 • Греење на волан
 • Греење на предни седишта
 • Дигитални инструменти
 • Камера 360 степени
 • Камера за сообраќајни знаци
 • Клима уред - автоматски
 • ЛЕД задни светла
 • ЛЕД предни светла - сите функции
 • Мултифункциски волан
 • Паркинг сензори - камера за назад
 • Паркинг сензори - напред и назад
 • Паркирање - самостојно
 • Потпирач за раце назад
 • Потпирач за раце напред
 • Предупредување за возило во мртов агол
 • Пристап и старт без клуч
 • Прозорци – електрика - напред и назад
 • Радио
 • Ретровизори - електрика
 • Ретровизори - загревани
 • Ретровизори - самостојно собирање
 • Самостојно запирање при опасност од судир
 • Седишта напред со електрично нагодување
 • Сензор за дожд
 • Систем за задржување во лента
 • Сончев кров
 • Средишен контролен дисплеј
 • Темпомат – приспособлив
 • Тркала од лесен метал
 • Централна брава со далечинска команда