Подреди по:
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
110 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.2 s
Највисока брзина
193 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
83 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.2 s
Највисока брзина
169 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
110 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.5 s
Највисока брзина
198 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
20.090€
18.390€
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
102 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.4 s
Највисока брзина
188 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.2 L
22.190€
20.690€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
110 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.5 s
Највисока брзина
198 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
20.990€
19.490€
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
102 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.4 s
Највисока брзина
188 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.2 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
192 КС
Забрзување 0-100 km/h
<10,0 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.8 L
Мотор
Електрo
Коњски сили
340 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,0 s
Највисока брзина
193 km/h
Потрошувачка просек WLTP
18,9-15,9 kWh/100 km L
70.280€
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1995 ccm
Коњски сили
197 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,3 s
Највисока брзина
233 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,6-5,1 L
70.910€
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
208 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,5 s
Највисока брзина
230 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,4-5,7 L
Хостирано на