Sort by:
Мотор
Електрo
Коњски сили
218 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,4 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16,1 kWh/100 km L
Мотор
Електрo
Коњски сили
218 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,4 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16,1 kWh/100 km L
Мотор
Електрo
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.5 s
Највисока брзина
150 km/h
Потрошувачка просек WLTP
15,5 kWh/100 km L
Мотор
Електрo
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.0 s
Највисока брзина
150 km/h
Потрошувачка просек WLTP
15,8 kWh/100 km L
Мотор
Електрo
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.0 s
Највисока брзина
150 km/h
Потрошувачка просек WLTP
15,8 kWh/100 km L
Мотор
Електрo
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.0 s
Највисока брзина
150 km/h
Потрошувачка просек WLTP
15.8 kWh/100 km L
Редовна 33.990€
Промо 32.490€
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1477 ccm
Коњски сили
190 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,9 s
Потрошувачка просек WLTP
6,8 L
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
172 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.6 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.8 L
24.950€
Мотор
Електрo
Коњски сили
109 КС
Забрзување 0-100 km/h
12.1 s
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1898 ccm
Коњски сили
163 КС
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.1 L
Хостирано на