Volkswagen ID.5 Pro

volkswagen id 5
Емисија СО2 WLTP 0 g
Податоци за електрификацијата на погонот
Досег при возење на струја 544 km
Досег при возење на струја во град - km
Батерија, вид Литиум јон
Батерија капацитет 77 kWh
Моќност на вграден полнач - kW
Моќност на електромотор напред - kW
Моќност на електромотор назад 128 kW
Вртежен момент на електромотор напред - Nm
Вртежен момент на електромотор назад 235 Nm
Времетраење на полнење 100%: 7:30 h. (11 kW), 29 min. (DC станица за полнење 170 kW)
Највисока брзина при возење на струја 160 km/h
Сериска опременост
  • Автоматско вклучување светла
  • Аларм
  • Амбиентално осветлување
  • Безжично полнење телефон
  • Воздушна перница меѓу предни седишта
  • Воздушни перници – странични – напред
  • Воздушни перници за возач и совозач
  • Воздушни перници за глава - напред и назад
  • Говорни команди
  • Греење на волан
  • Задна камера
  • Камера за сообраќајни знаци
  • Клима уред – автоматски – двозонски
  • Кожа на волан
  • ЛЕД задни светла
  • ЛЕД предни светла - сите функции
  • Мултифункциски волан
  • Навигација
  • Паркинг сензори - камера за назад
  • Паркинг сензори - напред и назад
  • Паркирна сопирачка – електрична
  • Патосници
  • Поврзување преку Apple CarPlay - Android Auto
  • Потпирач за раце напред
  • Предупредување при опасност од судир
  • Препознавање замор
  • Пристап и старт без клуч
  • Ретровизор внатрешен со заштита од заслепување
  • Ретровизори - електрика
  • Ретровизори - загревани
  • Ретровизори - самостојно собирање
  • Самостојно запирање при опасност од судир
  • Сензор за дожд
  • Систем за задржување во лента
  • Средишен контролен дисплеј
  • Стартување на мотор на копче
  • Темпомат – приспособлив
  • Тркала од лесен метал