Renault Koleos Blue dCi 190 Initiale Paris CVT 4WD

Мотор Дизел
Гориво Дизел
Погон На сите тркала
Менувач Безстепен, CVT
Број на степени 1 ст.
Работна зафатнина 1997 ccm
Број на цилиндри 4 цил.
Моќност 135 kW (183 КС) / 3500
Вртежен момент 380 Nm при 1750 min-1
Должина 4672 mm
Ширина 1843 mm
Висина 1673 mm
Растојание меѓу оски 2705 mm
Растојание од подлога 190 mm
Круг на вртење 11.4 m
Багажник 498 L
Багажник max 1706 L
Тежина на празно возило 1866 kg
Дозволена тежина 2333 kg
Носивост 467 kg
Приколка со сопирачки 2000 kg
Каросерија СУВ
Број на врати 5
Класа Средна (пр C-Class)
Број на седишта 5
Димензија на гуми 225/55R19
Забрзување 0-100 km/h 10.2 s
Највисока брзина 198 km/h
Потрошувачка во град NEDC 6.7 L
Потрошувачка на пат NEDC 5.1 L
Потрошувачка просек NEDC 5.7 L
Емисија СО2 WLTP 180 g
Резервоар 60L
Гаранција на возило 2 год
Гаранција на лак 3 год
Гаранција од корозија 12 год
Сериска опременост