Peugeot e-Partner Furgon L1 electric 1000

Peugeot e-Partner Furgon L1 electric 1000

Мотор Електрo
Гориво Електро
Погон Напред
Менувач Автоматски
Број на степени 1 ст.
Моќност 100 kW (136 КС) од 3673 до 10000 min-1
Вртежен момент 260/300 Nm при 3637 min-1
Должина 4430 mm
Ширина 1921 mm
Висина 1820-1880 mm
Растојание меѓу оски 2785 mm
Круг на вртење 10,82 m
Багажник 3300 / 3800 L
Носивост 1000 kg
Приколка со сопирачки 750 kg
Каросерија Доставно
Број на врати 4
Класа Компакт (пр Golf)
Број на седишта 2
Димензија на гуми 205/60R16
Забрзување 0-100 km/h 11,3 s
Највисока брзина 135 km/h
Потрошувачка просек WLTP 22,4 - 19,7 kWh/100 km L
Податоци за електрификацијата на погонот
Досег при возење на струја 249-280 km
Досег при возење на струја во град - km
Батерија, вид Литиум јон
Батерија капацитет 50 kWh
Моќност на вграден полнач 11 kW
Моќност на електромотор напред 100 kW
Моќност на електромотор назад - kW
Вртежен момент на електромотор напред 260/300 Nm
Вртежен момент на електромотор назад - Nm
Највисока брзина при возење на струја 135 km/h
Сериска опременост
  • Автоматско вклучување светла
  • Воздушни перници за возач и совозач
  • Клима уред - мануелен
  • Патен компјутер
  • Прозорци – електрика - напред
  • Радио
  • Темпомат
  • Централна брава со далечинска команда