Ford Mondeo 2.0 TDCi 150 ST-Line FWD M6 (5-вр)

Калкулатор за финансирање
Цена на возило (€)
Каматна стапка (%)
Период (месеци)
Учество (€)
Месечна рата
Вкупно камата
Вкупен износ за плаќање