Ford Fiesta 1.1 LPG Connected

Мотор Бензински
Гориво Автогас
Погон Напред
Менувач Мануелен
Број на степени 5 ст.
Работна зафатнина 1084 ccm
Број на цилиндри 3 цил.
Должина 4040 mm
Ширина 1735 mm
Висина 1476 mm
Растојание меѓу оски 2493 mm
Растојание од подлога 133 mm
Круг на вртење 9.8 m
Багажник 292 L
Багажник max 1093 L
Каросерија Комби-лимузина
Број на врати 5
Класа Градска (пр Polo)
Број на седишта 5
Сериска опременост
 • Воздушни перници – странични – напред
 • Воздушни перници за возач и совозач
 • Воздушни перници за глава - напред и назад
 • Говорни команди
 • Клима уред - мануелен
 • Мултифункциски волан
 • Патен компјутер
 • Прозорци – електрика - напред
 • Радио
 • Ретровизори - електрика
 • Ретровизори - загревани
 • Систем за задржување во лента
 • Средишен контролен дисплеј
 • Темпомат
 • Централна брава со далечинска команда