Fiat Panda 1.0 GSE 70 Red

Мотор Бензински
Гориво Бензин
Погон Напред
Менувач Мануелен
Број на степени 6 ст.
Работна зафатнина 999 ccm
Број на цилиндри 3 цил.
Моќност 51 kW (70 КС) / 6000
Вртежен момент 92 Nm при 3500 min-1
Должина 3653 mm
Ширина 1643 mm
Висина 1551 mm
Растојание меѓу оски 2300 mm
Круг на вртење 9.3 m
Багажник 225 L
Багажник max 870 L
Тежина на празно возило 1055 kg
Дозволена тежина 1420 kg
Носивост 365 kg
Приколка со сопирачки - kg
Каросерија Комби-лимузина
Број на врати 5
Класа Мини (пр Aygo)
Број на седишта 5
Димензија на гуми 175/65R15
Забрзување 0-100 km/h 14.7 s
Највисока брзина 155 km/h
Потрошувачка во град WLTP 5,2 L
Потрошувачка на пат WLTP 4,5 L
Потрошувачка просек WLTP 5,2 L
Емисија СО2 WLTP 119 g
Резервоар 38L
Гаранција на возило 2 год
Гаранција на лак 3 год
Гаранција од корозија 8 год
Сериска опременост
 • Воздушни перници за возач и совозач
 • Воздушни перници за глава - напред и назад
 • Клима уред - автоматски
 • Кожа на волан
 • Кровни шини
 • Магленки напред
 • Мултифункциски волан
 • Поврзување преку Apple CarPlay - Android Auto
 • Прозорци – електрика - напред
 • Радио
 • Средишен контролен дисплеј
 • Централна брава со далечинска команда