Dacia Jogger 1.0 Eco-G 100 Expression

Сериска опременост
 • Автоматско вклучување светла
 • Воздушни перници – странични – напред
 • Воздушни перници за возач и совозач
 • Воздушни перници за глава - напред и назад
 • Затемнети задни стакла
 • Клима уред - мануелен
 • Кровни шини
 • ЛЕД предни светла
 • Магленки напред
 • Паркинг сензори - назад
 • Патен компјутер
 • Потпирач за раце напред
 • Предупредување при опасност од судир
 • Прозорци – електрика - напред и назад
 • Радио
 • Ретровизори - електрика
 • Ретровизори - загревани
 • Самостојно запирање при опасност од судир
 • Сензор за дожд
 • Средишен контролен дисплеј
 • Темпомат
 • Централна брава со далечинска команда