Подреди по:
17.990€
Акциска 17.190€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1490 ccm
Коњски сили
125 КС
Забрзување 0-100 km/h
9 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2 L
15.990€
Акциска 15.690€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
998 ccm
Коњски сили
71 КС
Забрзување 0-100 km/h
14.6 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.6 L
Хостирано на