Sort by:
39.490€
Промо 33.790€
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
184 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.2 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2 L
62.690€
Акциска 52.000€
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
218 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,9 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16,2 kWh/100 km L
20.200€
18.600€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1197 ccm
Коњски сили
84 КС
Забрзување 0-100 km/h
13.5 s
Највисока брзина
165 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.1 L
15.990€
Акциска 15.190€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
998 ccm
Коњски сили
72 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.6 s
Највисока брзина
158 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4-4.7 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1373 ccm
Коњски сили
129 КС
Забрзување 0-100 km/h
- s
Највисока брзина
195 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.8 L
Редовна 17.650€
Акциска 16.650€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1197 ccm
Коњски сили
84 КС
Забрзување 0-100 km/h
12.9 s
Највисока брзина
173 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.7 L
15.490€
Акциска 14.690€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
998 ccm
Коњски сили
72 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.6 s
Највисока брзина
158 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4-4.7 L
85.790€
Акциска 79.000€
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2755 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.9 s
Највисока брзина
175 km/h
Потрошувачка просек WLTP
9.5 L
36.990€
Промо 31.889€
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1798 ccm
Коњски сили
122 КС
Забрзување 0-100 km/h
11 s
Највисока брзина
170 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.8 L
34.490€
Промо 29.350€
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1798 ccm
Коњски сили
122 КС
Забрзување 0-100 km/h
11 s
Највисока брзина
170 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.8 L
Хостирано на