Sort by:
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
178 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.1 s
Највисока брзина
238 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.7 L
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
178 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.1 s
Највисока брзина
234 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.3 L
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
306 КС
Забрзување 0-100 km/h
4.9 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.8 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1496 ccm
Коњски сили
116 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.3 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.3 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1995 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.6 s
Највисока брзина
222 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1995 ccm
Коњски сили
190 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.5 s
Највисока брзина
235 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.5 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1995 ccm
Коњски сили
190 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.3 s
Највисока брзина
234 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.7 L
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
136 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.8 s
Највисока брзина
210 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.7 L
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
184 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.2 s
Највисока брзина
230 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.6 L
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
252 КС
Забрзување 0-100 km/h
5.6 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.6 L
Хостирано на