Подреди по:
  • Мотор: Електрo
  • Коњски сили: 66 - 836 КС
  • Цена: 9990 - 449990 €
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
163 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.9 s
Највисока брзина
155 km/h
Потрошувачка просек WLTP
18 kWh/100 km L
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
163 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.9 s
Највисока брзина
155 km/h
Потрошувачка просек WLTP
18 kWh/100 km L
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
184 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,3 s
Највисока брзина
150 km/h
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
-0 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
8,9 s
Највисока брзина
160 km/h
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
136 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.0 s
Највисока брзина
150 km/h
Потрошувачка просек WLTP
- L
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
100 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.1 s
Највисока брзина
150 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16.3 L
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
100 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.1 s
Највисока брзина
150 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16.3 L
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
100 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.1 s
Највисока брзина
150 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16.3 L
39.900€
Промо цена 38.400€
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
136 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.7 s
Највисока брзина
150 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16 kWh/100 km L
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
-0 ccm
Коњски сили
145 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,6 s
Највисока брзина
160 km/h
Call to action