Sort by:
  • Марка: Volvo
Мотор
Електрo
Коњски сили
272 КС
Забрзување 0-100 km/h
5,7 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16,7 kWh/100 km L
Хостирано на