Подреди по:
  • Марка: Toyota
  • Модел: Corolla
  • Каросерија: Лимузина
  • Коњски сили: 66 - 836 КС
  • Цена: 9990 - 449990 €
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1798 ccm
Коњски сили
140 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,3 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4,1 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1798 ccm
Коњски сили
140 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,3 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4,1 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1798 ccm
Коњски сили
140 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,3 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4,1 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1798 ccm
Коњски сили
140 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,3 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4,1 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1798 ccm
Коњски сили
140 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,3 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4,1 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1490 ccm
Коњски сили
123 КС
Забрзување 0-100 km/h
11,5 s
Највисока брзина
190 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,0-6,4 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1490 ccm
Коњски сили
123 КС
Забрзување 0-100 km/h
11,5 s
Највисока брзина
190 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,0-6,4 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1490 ccm
Коњски сили
123 КС
Забрзување 0-100 km/h
11,6 s
Највисока брзина
190 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,7-6,0 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1490 ccm
Коњски сили
123 КС
Забрзување 0-100 km/h
11,6 s
Највисока брзина
190 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,7-6,0 L
Хостирано на