Подреди по:
  • Марка: Toyota
  • Погон: На сите тркала
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2393 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
13.2 s
Највисока брзина
170 km/h
Потрошувачка просек WLTP
9.2 L
43.990€
Акциска 39.500€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
175 КС
Забрзување 0-100 km/h
11 s
Највисока брзина
190 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.6 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
2487 ccm
Коњски сили
222 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.1 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.6 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
197 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,6 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,3 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
197 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,6 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,3 L
64.290€
Акциска 54.000€
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
218 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,9 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16,2 kWh/100 km L
62.690€
Акциска 52.000€
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
218 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,9 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16,2 kWh/100 km L
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
218 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,9 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16,2 kWh/100 km L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1987 ccm
Коњски сили
197 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,6 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,3 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
2487 ccm
Коњски сили
306 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.0 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.0 L
  • 1
  • 2
Хостирано на