Подреди по:
  • Марка: Toyota
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
998 ccm
Коњски сили
72 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.6 s
Највисока брзина
158 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4-4.7 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
998 ccm
Коњски сили
72 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.6 s
Највисока брзина
158 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4-4.7 L
14.190€
Промо 12.990€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
998 ccm
Коњски сили
71 КС
Забрзување 0-100 km/h
14.6 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.6 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
998 ccm
Коњски сили
72 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.5 s
Највисока брзина
151 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4-4.7 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
998 ccm
Коњски сили
72 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.6 s
Највисока брзина
158 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4-4.7 L
15.690€
Промо 14.490€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1490 ccm
Коњски сили
125 КС
Забрзување 0-100 km/h
9 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2 L
16.490€
Промо 15.290€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1490 ccm
Коњски сили
125 КС
Забрзување 0-100 km/h
9 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
998 ccm
Коњски сили
72 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.5 s
Највисока брзина
151 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4-4.7 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1490 ccm
Коњски сили
125 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.2 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.3 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1490 ccm
Коњски сили
125 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.2 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.3 L
Call to action