Подреди по:
  • Марка: Suzuki
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1462 ccm
Коњски сили
115 КС
Забрзување 0-100 km/h
- s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.3 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
2487 ccm
Коњски сили
306 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.0 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.0 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1373 ccm
Коњски сили
129 КС
Забрзување 0-100 km/h
- s
Највисока брзина
195 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.3 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1197 ccm
Коњски сили
83 КС
Забрзување 0-100 km/h
-0 s
Највисока брзина
165 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1197 ccm
Коњски сили
83 КС
Забрзување 0-100 km/h
-0 s
Највисока брзина
175 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.7 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1197 ccm
Коњски сили
83 КС
Забрзување 0-100 km/h
-0 s
Највисока брзина
170 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.1 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1197 ccm
Коњски сили
83 КС
Забрзување 0-100 km/h
-0 s
Највисока брзина
175 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.7 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1197 ccm
Коњски сили
83 КС
Забрзување 0-100 km/h
-0 s
Највисока брзина
170 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.1 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1197 ccm
Коњски сили
83 КС
Забрзување 0-100 km/h
-0 s
Највисока брзина
175 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.7 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1197 ccm
Коњски сили
83 КС
Забрзување 0-100 km/h
-0 s
Највисока брзина
170 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.1 L
Хостирано на