Подреди по:
  • Марка: SsangYong
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2157 ccm
Коњски сили
202 КС
Забрзување 0-100 km/h
- s
Највисока брзина
184 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,2 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1497 ccm
Коњски сили
163 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.9 s
Највисока брзина
189 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.6 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1497 ccm
Коњски сили
163 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.9 s
Највисока брзина
194 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.8 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1497 ccm
Коњски сили
163 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.9 s
Највисока брзина
194 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.8 L
Мотор
Електрo
Коњски сили
190 КС
Највисока брзина
156 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16,8 kWh/100 km L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2157 ccm
Коњски сили
202 КС
Највисока брзина
185 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,2 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2157 ccm
Коњски сили
202 КС
Забрзување 0-100 km/h
- s
Највисока брзина
184 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,2 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
2157 ccm
Коњски сили
202 КС
Забрзување 0-100 km/h
- s
Највисока брзина
184 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,2 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1497 ccm
Коњски сили
163 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.9 s
Највисока брзина
194 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.8 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1197 ccm
Коњски сили
128 КС
Забрзување 0-100 km/h
- s
Највисока брзина
181 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.0 L
Хостирано на