Подреди по:
  • Марка: Škoda
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.7 s
Највисока брзина
204 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.6 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.8 s
Највисока брзина
210 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.9 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
115 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.0 s
Највисока брзина
192 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.9 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
115 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.6 s
Највисока брзина
193 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.8 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.0 s
Највисока брзина
210 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.2 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.9 s
Највисока брзина
211 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.1 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.7 s
Највисока брзина
204 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.6 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.8 s
Највисока брзина
210 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.9 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
115 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.0 s
Највисока брзина
192 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.9 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
115 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.6 s
Највисока брзина
193 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.8 L
Хостирано на