Подреди по:
  • Марка: Seres
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
163 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.9 s
Највисока брзина
155 km/h
Потрошувачка просек WLTP
18 kWh/100 km L
31.090€
28.990€
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
163 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.9 s
Највисока брзина
155 km/h
Потрошувачка просек WLTP
18 kWh/100 km L
Хостирано на