Подреди по:
  • Марка: Seat
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.1 s
Највисока брзина
196 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1984 ccm
Коњски сили
245 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.2 s
Највисока брзина
228 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.8 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1984 ccm
Коњски сили
190 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.8 s
Највисока брзина
210 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.5 s
Највисока брзина
199 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.1 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.3 s
Највисока брзина
203 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.8 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
9 s
Највисока брзина
202 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.9 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1984 ccm
Коњски сили
190 КС
Забрзување 0-100 km/h
7 s
Највисока брзина
214 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.5 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.2 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.6 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.5 L
17.000€
14.990€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
80 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.3 s
Највисока брзина
169 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
Хостирано на