Sort by:
  • Марка: Renault
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
65 КС
Забрзување 0-100 km/h
17.1 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.1-6.0 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
91 КС
Забрзување 0-100 km/h
12.2 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2-5.8 L
Мотор
Автогас
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
100 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.8 s
Највисока брзина
188 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.9-7.8 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1461 ccm
Коњски сили
100 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.4 s
Највисока брзина
188 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.1-4.7 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
91 КС
Забрзување 0-100 km/h
12.2 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2-5.8 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
143 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.3 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.1-5.1 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
91 КС
Забрзување 0-100 km/h
12.2 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2-5.8 L
Мотор
Електрo
Коњски сили
218 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,4 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16,1 kWh/100 km L
Мотор
Електрo
Коњски сили
218 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,4 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16,1 kWh/100 km L
Мотор
Електрo
Коњски сили
218 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,4 s
Највисока брзина
160 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16,1 kWh/100 km L
  • 1
  • 2
Хостирано на