Подреди по:
  • Марка: Peugeot
Мотор
Електрo
Коњски сили
136 КС
Забрзување 0-100 km/h
11,3 s
Највисока брзина
135 km/h
Потрошувачка просек WLTP
22,4 - 19,7 kWh/100 km L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.8 s
Највисока брзина
210 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.7 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
225 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.5 s
Највисока брзина
235 (135 ел.) km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.1 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.6 s
Највисока брзина
225 (135 ел.) km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.1 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.6 s
Највисока брзина
225 (135 ел.) km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.1 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.6 s
Највисока брзина
225 (135 ел.) km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.1 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.6 s
Највисока брзина
225 (135 ел.) km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.1 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.6 s
Највисока брзина
207 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.5 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.7 s
Највисока брзина
210 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.6 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.6 s
Највисока брзина
207 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.5 L
Хостирано на