Sort by:
  • Марка: Opel
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
136 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.1 s
Највисока брзина
204 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,2-6,2 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
136 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.1 s
Највисока брзина
204 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,2-6,2 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
225 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,5 s
Највисока брзина
235 km/h
Потрошувачка просек WLTP
1,3 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
120 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.5 s
Највисока брзина
183 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
110 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.8 s
Највисока брзина
185 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.8-5.0 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.2 s
Највисока брзина
198 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.3-6.5 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.2 s
Највисока брзина
198 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.3-6.5 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
110 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.9 s
Највисока брзина
187 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.8-6.1 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
110 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.9 s
Највисока брзина
187 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.8-6.1 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.7 s
Највисока брзина
210 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
Хостирано на