Подреди по:
  • Марка: Mini
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
178 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.8 s
Највисока брзина
235 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.2 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
136 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.4 s
Највисока брзина
207 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.5 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
102 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.6 s
Највисока брзина
192 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.5 L
Мотор
Електрo
Работна зафатнина
- ccm
Коњски сили
184 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,3 s
Највисока брзина
150 km/h
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
231 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.3 s
Највисока брзина
246 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.8 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
178 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.7 s
Највисока брзина
235 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.2 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
136 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.2 s
Највисока брзина
210 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.5 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
102 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.3 s
Највисока брзина
193 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
Хостирано на