Подреди по:
  • Марка: Mercedes-Maybach
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
3982 ccm
Коњски сили
580 КС
Забрзување 0-100 km/h
4.9 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
13 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
3982 ccm
Коњски сили
523 КС
Забрзување 0-100 km/h
4.4 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
10.4 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
5980 ccm
Коњски сили
612 КС
Забрзување 0-100 km/h
4.5 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
13.4 L
Хостирано на