Подреди по:
  • Марка: Mercedes-Benz
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1993 ccm
Коњски сили
333 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.4 s
Највисока брзина
219 km/h
Потрошувачка просек WLTP
0.4 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1993 ccm
Коњски сили
292 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.4 s
Највисока брзина
249 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.7 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1993 ccm
Коњски сили
220 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.1 s
Највисока брзина
225 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.1 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1999 ccm
Коњски сили
381 КС
Забрзување 0-100 km/h
5,6 s
Највисока брзина
239 km/h
Потрошувачка просек WLTP
0.5 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1999 ccm
Коњски сили
313 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.7 s
Највисока брзина
220 km/h
Потрошувачка просек WLTP
0.5 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1999 ccm
Коњски сили
281 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.3 s
Највисока брзина
243 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.5 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1999 ccm
Коњски сили
227 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.9 s
Највисока брзина
227 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7.1 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1999 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,5 s
Највисока брзина
234 km/h
Потрошувачка просек WLTP
0,9-0,6 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1999 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,8 s
Највисока брзина
234 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,7-4,9 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1993 ccm
Коњски сили
197 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,8 s
Највисока брзина
234 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,7-4,9 L
Хостирано на