Подреди по:
  • Марка: Mercedes-AMG
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
3982 ccm
Коњски сили
476 КС
Забрзување 0-100 km/h
3,9 s
Највисока брзина
295 km/h
Потрошувачка просек WLTP
14,1 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
3982 ccm
Коњски сили
585 КС
Забрзување 0-100 km/h
3,2 s
Највисока брзина
315 km/h
Потрошувачка просек WLTP
14,1 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
3982 ccm
Коњски сили
585 КС
Забрзување 0-100 km/h
3.6 s
Највисока брзина
315 km/h
Потрошувачка просек WLTP
11.8 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
3982 ccm
Коњски сили
476 КС
Забрзување 0-100 km/h
3.9 s
Највисока брзина
295 km/h
Потрошувачка просек WLTP
11.8 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
3982 ccm
Коњски сили
843 КС
Забрзување 0-100 km/h
2.9 s
Највисока брзина
316 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.6 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
3982 ccm
Коњски сили
585 КС
Забрзување 0-100 km/h
4.5 s
Највисока брзина
220 km/h
Потрошувачка просек WLTP
16.4 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
2999 ccm
Коњски сили
389 КС
Забрзување 0-100 km/h
4.9 s
Највисока брзина
270 km/h
Потрошувачка просек WLTP
9.3 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
2999 ccm
Коњски сили
457 КС
Забрзување 0-100 km/h
4.5 s
Највисока брзина
285 km/h
Потрошувачка просек WLTP
9.3 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
3982 ccm
Коњски сили
585 КС
Забрзување 0-100 km/h
3.4 s
Највисока брзина
310 km/h
Потрошувачка просек WLTP
12.3 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
3982 ccm
Коњски сили
639 КС
Забрзување 0-100 km/h
3.2 s
Највисока брзина
315 km/h
Потрошувачка просек WLTP
12.9 L
Хостирано на