Подреди по:
  • Марка: Mazda
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.6 s
Највисока брзина
216 km/h
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.2 s
Највисока брзина
216 km/h
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.6 s
Највисока брзина
216 km/h
21.480€
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
122 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.4 s
Највисока брзина
197 km/h
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
122 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.4 s
Највисока брзина
197 km/h
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.1 s
Највисока брзина
206 km/h
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.2 s
Највисока брзина
216 km/h
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.6 s
Највисока брзина
216 km/h
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.2 s
Највисока брзина
216 km/h
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
180 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.6 s
Највисока брзина
216 km/h
  • 1
  • 2
Хостирано на