Sort by:
  • Марка: Lexus
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
2393 ccm
Коњски сили
371 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,2 s
Највисока брзина
210 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,0 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
2487 ccm
Коњски сили
309 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,5 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
1,1 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
2487 ccm
Коњски сили
309 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,5 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
1,1 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
2487 ccm
Коњски сили
250 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.9 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.3 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
2487 ccm
Коњски сили
250 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.9 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.3 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
2487 ccm
Коњски сили
309 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.3 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.0 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
2487 ccm
Коњски сили
309 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.3 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.0 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
2487 ccm
Коњски сили
309 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.3 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.0 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
2494 ccm
Коњски сили
244 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,7 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,0 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
2494 ccm
Коњски сили
244 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,7 s
Највисока брзина
200 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,0 L
  • 1
  • 2
Хостирано на