Подреди по:
  • Марка: Land Rover
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
2995 ccm
Коњски сили
360 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.5 s
Највисока брзина
209 km/h
Потрошувачка просек WLTP
10.5 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
2996 ccm
Коњски сили
300 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.8 s
Највисока брзина
209 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.3 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1997 ccm
Коњски сили
200 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.9 s
Највисока брзина
207 km/h
Потрошувачка просек WLTP
9.2 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1997 ccm
Коњски сили
250 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.8 s
Највисока брзина
221 km/h
Потрошувачка просек WLTP
9.4 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1997 ccm
Коњски сили
290 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.4 s
Највисока брзина
221 km/h
Потрошувачка просек WLTP
9.9 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
309 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.6 s
Највисока брзина
209 (135) km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.7 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1997 ccm
Коњски сили
163 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.2 s
Највисока брзина
195 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.7 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1997 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.6 s
Највисока брзина
209 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.7 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
2996 ccm
Коњски сили
249 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.1 s
Највисока брзина
194 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.3 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
2996 ccm
Коњски сили
249 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.1 s
Највисока брзина
194 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.3 L
  • 1
  • 2
Хостирано на