Подреди според:
  • Марка: Kia
19.450€
18.450€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1197 ccm
Коњски сили
84 КС
Забрзување 0-100 km/h
13.5 s
Највисока брзина
165 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6.1 L
Мотор
Бензин
Работна зафатнина
1591 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,5 s
Највисока брзина
220 km/h
Потрошувачка просек WLTP
7,1 L
Мотор
Бензин
Работна зафатнина
1482 ccm
Коњски сили
160 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,2 s
Највисока брзина
208 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,4 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
136 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.6 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
136 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.6 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
136 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.6 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
136 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.4 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.0 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
136 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.4 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.0 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
116 КС
Забрзување 0-100 km/h
12.1 s
Највисока брзина
175 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.1 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
116 КС
Забрзување 0-100 km/h
12.1 s
Највисока брзина
175 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.1 L
Хостирано на