Подреди по:
  • Марка: Jeep
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1995 ccm
Коњски сили
380 КС
Забрзување 0-100 km/h
- s
Највисока брзина
156 (130 ел) km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.1 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1995 ccm
Коњски сили
380 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.4 s
Највисока брзина
177 (130 ел) km/h
Потрошувачка просек WLTP
3.5 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.6 s
Највисока брзина
194 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1598 ccm
Коњски сили
130 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.6 s
Највисока брзина
194 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1332 ccm
Коњски сили
190 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.9 s
Највисока брзина
183 (130 ел) km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.9 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1332 ccm
Коњски сили
190 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.9 s
Највисока брзина
183 (130 ел) km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.9 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1332 ccm
Коњски сили
190 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.9 s
Највисока брзина
183 (130 ел) km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.9 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1332 ccm
Коњски сили
190 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.3 s
Највисока брзина
200 (130 ел) km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.9 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1332 ccm
Коњски сили
190 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.3 s
Највисока брзина
200 (130 ел) km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.9 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1995 ccm
Коњски сили
380 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.4 s
Највисока брзина
177 (130 ел) km/h
Потрошувачка просек WLTP
3.5 L
Хостирано на