Подреди по:
  • Марка: Jaguar
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
5000 ccm
Коњски сили
575 КС
Забрзување 0-100 km/h
3.7 s
Највисока брзина
300 km/h
Потрошувачка просек WLTP
10.7 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
5000 ccm
Коњски сили
450 КС
Забрзување 0-100 km/h
4.6 s
Највисока брзина
285 km/h
Потрошувачка просек WLTP
11.1 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
5000 ccm
Коњски сили
450 КС
Забрзување 0-100 km/h
4.6 s
Највисока брзина
285 km/h
Потрошувачка просек WLTP
10.8 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1997 ccm
Коњски сили
300 КС
Забрзување 0-100 km/h
5.7 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
9.7 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1997 ccm
Коњски сили
250 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.7 s
Највисока брзина
242 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.0 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1997 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.5 s
Највисока брзина
230 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.5 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1997 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.3 s
Највисока брзина
235 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.9 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
1498 ccm
Коњски сили
309 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.5 s
Највисока брзина
216 km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.6 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1997 ccm
Коњски сили
300 КС
Забрзување 0-100 km/h
6.9 s
Највисока брзина
241 km/h
Потрошувачка просек WLTP
9.0 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1997 ccm
Коњски сили
249 КС
Забрзување 0-100 km/h
7.5 s
Највисока брзина
229 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.9 L
  • 1
  • 2
Хостирано на