Sort by:
  • Марка: Haval
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
243 КС
Највисока брзина
190 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.2 L
Мотор
Хибрид
Работна зафатнина
1497 ccm
Коњски сили
189 КС
Потрошувачка просек WLTP
5,2 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
192 КС
Забрзување 0-100 km/h
<10,0 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8.8 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,4 s
Највисока брзина
200 km/h
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,4 s
Највисока брзина
200 km/h
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1497 ccm
Коњски сили
143 КС
Забрзување 0-100 km/h
9.8 s
Највисока брзина
185 km/h
Хостирано на