Sort by:
  • Марка: Poer
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1967 ccm
Коњски сили
190 КС
Забрзување 0-100 km/h
12,0 s
Највисока брзина
170 km/h
Потрошувачка просек WLTP
10,5 L
Хостирано на