Подреди по:
  • Марка: Forthing
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1500 ccm
Коњски сили
1978 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,5 s
Највисока брзина
180 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,6 L
Хостирано на