Подреди по:
  • Марка: Dacia
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
90 КС
Забрзување 0-100 km/h
13,1 s
Највисока брзина
166 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,2 L
Мотор
Автогас
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
102 КС
Забрзување 0-100 km/h
15,1 s
Највисока брзина
168 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,8 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1461 ccm
Коњски сили
114 КС
Забрзување 0-100 km/h
10,2 s
Највисока брзина
183 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,3 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
90 КС
Забрзување 0-100 km/h
13,1 s
Највисока брзина
166 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,2 L
Мотор
Автогас
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
102 КС
Забрзување 0-100 km/h
15,1 s
Највисока брзина
168 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,8 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1461 ccm
Коњски сили
114 КС
Забрзување 0-100 km/h
10,2 s
Највисока брзина
183 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4,8 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1461 ccm
Коњски сили
114 КС
Забрзување 0-100 km/h
10,2 s
Највисока брзина
183 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,3 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1332 ccm
Коњски сили
150 КС
Забрзување 0-100 km/h
9,7 s
Највисока брзина
199 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,2 L
Мотор
Автогас
Работна зафатнина
999 ccm
Коњски сили
102 КС
Забрзување 0-100 km/h
15,1 s
Највисока брзина
168 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,8 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1461 ccm
Коњски сили
114 КС
Забрзување 0-100 km/h
10,2 s
Највисока брзина
183 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4,8 L
Хостирано на