Подреди по:
  • Марка: Citroen
14.590€
14.090€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
83 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.2 s
Највисока брзина
169 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.3 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
83 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.2 s
Највисока брзина
169 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.3 L
15.890€
15.390€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
110 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.5 s
Највисока брзина
198 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
16.390€
15.890€
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
83 КС
Забрзување 0-100 km/h
15.2 s
Највисока брзина
169 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.3 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
110 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.5 s
Највисока брзина
198 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
17.040€
16.540€
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
102 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.4 s
Највисока брзина
188 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.2 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
110 КС
Забрзување 0-100 km/h
10.5 s
Највисока брзина
198 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
102 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.4 s
Највисока брзина
188 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.2 L
Мотор
Бензински
Работна зафатнина
1199 ccm
Коњски сили
101 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.3 s
Највисока брзина
184 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5.4 L
18.840€
18.340€
Мотор
Дизел
Работна зафатнина
1499 ccm
Коњски сили
102 КС
Забрзување 0-100 km/h
11.4 s
Највисока брзина
188 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.2 L
Call to action