Подреди по:
  • Марка: BMW
Мотор
Електрo
Коњски сили
340 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,0 s
Највисока брзина
193 km/h
Потрошувачка просек WLTP
18,9-15,9 kWh/100 km L
70.280€
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1995 ccm
Коњски сили
197 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,3 s
Највисока брзина
233 km/h
Потрошувачка просек WLTP
5,6-5,1 L
70.910€
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1998 ccm
Коњски сили
208 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,5 s
Највисока брзина
230 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,4-5,7 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
2993 ccm
Коњски сили
300 КС
Забрзување 0-100 km/h
5,8 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,1 L
Мотор
Електрo
Коњски сили
544 КС
Забрзување 0-100 km/h
4,7 s
Највисока брзина
240 km/h
Потрошувачка просек WLTP
18,5 kWh/100 km L
Мотор
Електрo
Коњски сили
455 КС
Забрзување 0-100 km/h
5,5 s
Највисока брзина
205 km/h
Потрошувачка просек WLTP
19,2 kWh/100 km L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
2998 ccm
Коњски сили
571 КС
Забрзување 0-100 km/h
4,3 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.0 L
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
2998 ccm
Коњски сили
490 КС
Забрзување 0-100 km/h
4,9 s
Највисока брзина
250 km/h
Потрошувачка просек WLTP
1.0 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1995 ccm
Коњски сили
163 КС
Забрзување 0-100 km/h
8.6 s
Највисока брзина
210 km/h
Потрошувачка просек WLTP
4.9 L
217.900€
Мотор
Приклучен хибрид
Работна зафатнина
4395 ccm
Коњски сили
653 КС
Забрзување 0-100 km/h
4,3 s
Највисока брзина
250 / 270 km/h
Потрошувачка просек WLTP
1,5 - 1,6 L
Хостирано на