Подреди по:
  • Марка: Audi
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,6 s
Највисока брзина
222 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,3 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,6 s
Највисока брзина
222 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,3 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1984 ccm
Коњски сили
265 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,1 s
Највисока брзина
240 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,4 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1984 ccm
Коњски сили
265 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,1 s
Највисока брзина
240 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,4 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,6 s
Највисока брзина
222 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,3 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,6 s
Највисока брзина
222 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,3 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1984 ccm
Коњски сили
265 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,1 s
Највисока брзина
240 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,4 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1984 ccm
Коњски сили
265 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,1 s
Највисока брзина
240 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,4 L
Мотор
Бензински, благ хибрид
Работна зафатнина
1984 ccm
Коњски сили
265 КС
Забрзување 0-100 km/h
6,1 s
Највисока брзина
240 km/h
Потрошувачка просек WLTP
8,4 L
Мотор
Дизел, благ хибрид
Работна зафатнина
1968 ccm
Коњски сили
204 КС
Забрзување 0-100 km/h
7,6 s
Највисока брзина
222 km/h
Потрошувачка просек WLTP
6,3 L
  • 1
  • 2
Хостирано на